Zadelkrukken

Heeft u een staand beroep en vaak last van uw nek of rug? Dan is de zadelkruk de oplossing! De zadelkruk heeft een ergonomische zitting met zithoekverstelling die ervoor zorgt dat u in een natuurlijke houding zit. Door deze houding ontlast u uw rug en nek en zorgt het voor een goede en correcte lichaamshouding, waardoor klachten aan de rug, heupen of knieën worden voorkomen. Een zadelkruk kan overal worden gebruikt en is ook verkrijgbaar met een een smaller zadel. Met een zadelkruk op wielen heeft u de vrijheid die uw werkplek vereist.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ergonomische zadelkrukken

Een zadelkruk op wielen draagt bij aan een ergonomische werkhouding doordat een natuurlijke en actieve houding wordt gestimuleerd. Door deze actieve houding ontlast u meerdere gewrichten en zit u comfortabel en verantwoord. Om optimaal gebruikt te maken van een ergonomische zadelkruk is het belangrijk om de juiste zithoogte en zithoek in te stellen. Alle zadelkrukken van Stoelenexpert.nl zijn in hoogte verstelbaar met een handige gaslift en afgewerkt met een kunstlederen zitting. Met een ergonomische zadelkruk profiteert u van een comfortabele zithouding en voorkomt u lichamelijke klachten. 

Zadelkruk kopen

Heeft u interesse in het kopen van een zadelkruk? Bij de koop van een zadelkruk is het belangrijk om over een aantal zaken na te denken. Koopt u bijvoorbeeld liever een zadelkruk op wielen of op glijdoppen, en heeft u liever een handbediende of voetbediende hoogteverstelling? Als u een zadelkruk op wielen koopt bent u erg wendbaar en verplaatst u gemakkelijk met de zadelkruk van plek naar plek. Met glijdoppen staat uw zadelkruk op een plek maar is de kruk nog steeds gemakkelijk te verplaatsen als dit nodig is.

Als u een zadelkruk van Stoelenexpert.nl koopt kunt u daarnaast kiezen voor een nylon of aluminium onderstel. Beiden lichte, duurzame materialen wat de zadelkrukken wendbaar en gemakkelijk verplaatsbaar maken. Alle zadelkrukken zijn verkrijgbaar met een smaller zadel. Dit is ideaal voor vrouwen of mensen met een kleiner postuur.

Wilt u voor het kopen van een zadelkruk graag meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!