Werkstoelen

Een werkstoel is er in verschillende soorten en maten. Het is vooral belangrijk dat een werkstoel plezierig zit bij het beroep dat u uitoefent. Er zijn een aantal essentiële dingen waar u op moet letten bij het aanschaffen van de juiste werkstoel. Dit zijn de zithoogte, gebruiksduur en het materiaal en natuurlijk het zitcomfort. Bij het gebruik van een werkstoel moet u gemakkelijk van houding kunnen veranderen en de stoel moet op de juiste maat kunnen worden afgesteld. 

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ergonomische werkstoel

Als u op zoek bent naar een goede stoel voor uw dagelijkse werkzaamheden dan zijn de werkstoelen van Stoelenexpert.nl een goede keuze. Onze werkstoelen zijn van goede kwaliteit en ergonomisch verantwoord. De werkstoelen hebben een in hoogte verstelbare rug, zithoogteverstelling en rug- en zithoekverstelling. U kunt de stoel geheel naar uw lichaam aanpassen wat de werkstoel comfortabel maakt gedurende een langere periode.

U heeft de keuze uit een lage of hoge werkstoel. De hoge werkstoelen hebben naast alle instelmogelijkheden ook een voetenring waarop uw voeten kunnen rusten. Onze werkstoelen kunnen geleverd worden met wielen voor veel bewegingsvrijheid of wieldoppen voor een stoel die op zijn plek blijft staan. Bent u op zoek naar meer comfort, dan kunt u ook kiezen voor armleggers. Armleggers aan een werkstoel zijn in diepte verstelbaar, zodat u geheel naar uw wens comfortabel kunt zitten. Naast werkstoelen hebben wij ook bureaustoelen en bedrijfsstoelen die wellicht in uw situatie passen. Heeft u vragen over het kiezen van de perfecte stoel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag verder!