Tabouret

Een werkkruk die net zo flexibel is als uw beroep? Koop een tabouret stoel! Een tabouret kan op zowel harde als zachte vloeren worden gebruikt. Beweegt u zich gedurende de dag naar verschillende plekken op de werkvloer, kies voor een werkkruk met wielen. Zit u liever op één plek, dan kiest u voor een werkkruk met glijdoppen. Al onze tabourets zijn in hoogte verstelbaar voor optimaal zitcomfort. Bij de meeste werkstoelen in ons assortiment kan u een extra hoge of lage variant kiezen. Ook kunt u gaan voor een variant met een voetpedaal, zo bent u nog flexibeler, ook met uw handen vol.

14 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Tabouret kopen

Bent u geïnteresseerd in het kopen van een tabouret? Bij Stoelenexpert.nl vindt u alle soorten en maten werkstoelen. Wat uw werksituatie ook van u vraagt, van schoonheidssalon tot werkplaats of van behandelkamer tot controleruimte, een flexibele werkkruk van Stoelenexpert.nl is de juiste keuze. Onze tabourets komen in verschillende kleuren en materialen. Dus uw werkkruk past in iedere situatie. Als u een tabouret koopt kunt u bij het bestellen de werkkruk zelf samenstellen voor optimaal zitcomfort. Kies uit de gewenste hoogte, verstelling via voetbediening en kies tussen wielen of glijdoppen, zodat de tabouret past bij uw gebruik. Naast alle opties voor het zitcomfort kan de werkkruk geleverd worden in verschillende kleuren. Voor een uitgebreid kleurenoverzicht kijkt u in onze brochure. Kiest u voor comfort, kwaliteit en goede service, koop dan uw tabouret bij Stoelenexpert.nl.

Tabouret met wielen of glijdoppen? 

Als u een tabouret koopt bij Stoelenexpert.nl heeft u de keuze tussen een werkkruk met wielen of met glijdoppen. Wielen zijn bij uitstek geschikt voor situaties die vragen om extra bewegingsvrijheid. Wanneer u voor glijdoppen kiest krijgt u meer stabiliteit op de momenten dat u dat nodig heeft. Twijfelt u tussen wielen of glijdoppen? Mogelijke situaties waarbij u kiest voor een werkkruk met wielen zijn op een werkplaats, als schoonheidsspecialiste of in een datacentrum. Een tabouret kruk met wielen wordt vaak gekozen door klanten met beroepen die veel bewegingsvrijheid vragen. Werkt u op een meer gedefinieerde werkplek of heeft u meer stabiliteit nodig dan zwenkwielen u kunnen bieden, kies dan voor een werkkruk met glijdoppen. Door de glijdoppen bent u nog wel in de mogelijkheid de tabouret met uw werk mee te verplaatsen. Twijfelt u nog over welke tabouret het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Ook zijn er opties voor tabouret met rugleuning.