Stahulp krukken

Afwisseling, daar draait het om. Wie lang in één houding staat, heeft ondersteuning nodig, want voor het lichaam is continu staan een zware belasting. De stahulp geeft ondersteuning bij verschillende staande activiteiten. Een stahulp kruk is de juiste manier om ondersteuning te bieden om uw benen en rug te ontlasten. Onze stahulpen zijn voorzien van een grote greep in de rugleuning om de kruk makkelijk te kunnen verplaatsen.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een stahulp kruk?

Een stahulp kruk ontlast mensen met een staand beroep, zoals winkelmedewerkers, mensen met een zit/sta bureau of andere staande beroepen. Langere periodes waarbij u moet staan zijn vaak belastend voor de benen en rug en deze belastende houding kan effect hebben op uw concentratievermogen. Afwisselen tussen zitten en staan is daarom van belang.

Langdurig zitten of staan kan zorgen voor gezondheidsproblemen wat zich kan uiten in rugklachten of overbelasting van het lichaam. Als u gebruik maakt van een stahulp kunt u deze klachten voorkomen. Een stahulp kruk zorgt ervoor dat uw bekken voorover worden gekanteld en de wervelkolom in een natuurlijke houding komt te staan. Met een stahulp kunt u een langere periode ontspannen werken en raakt u minder snel vermoeid. De stahulpen van Stoelenexpert.nl zijn in hoogte verstelbaar, staan op glijdoppen en kunnen worden geleverd met een voetenring. Meer weten over onze stahulp krukken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.