Bedrijfsstoelen

Bedrijfsstoelen zijn met een paar eenvoudige handelingen perfect in te stellen naar eigen wens. De bedrijfsstoelen zijn bijvoorbeeld in hoogte verstelbaar en hebben een comfortabele zitting. Door onze ergonomische bureaustoelen kan iedere werknemer gebruik maken van dezelfde werkplek als dit nodig is. Het ergonomische karakter van de bedrijfsstoelen maakt dat de stoelen langdurig gebruikt kunnen worden terwijl er optimale steun is voor de rug en het bovenlichaam nog vrij kan bewegen.

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 5 jaar garantie
  2. 5 jaar garantie
  3. 5 jaar garantie
  4. 5 jaar garantie
  5. 5 jaar garantie

Bedrijfsstoel kopen

Het kopen van een ergonomische bureaustoel vergt vaak wat onderzoek om te komen tot de juiste bedrijfsstoel voor u en uw werknemers. In de afgelopen jaren zijn bedrijfsstoelen goed doorontwikkeld, om ervoor te zorgen dat er comfortabel en verantwoord gezeten kan worden. U heeft een ruime keuze aan mogelijkheden bij het kopen van een bureaustoel. Let bijvoorbeeld niet alleen op de hoogte van de stoel, maar ook op de hoogte van de zitting om de optimale steun aan uw rug te bieden. Naast de hoogte van de zitting is ook de breedte van de zitting belangrijk om comfortabel te kunnen zitten. Voor kortere of juist langere mensen is het ook goed om te letten op de zitdiepte van een bedrijfsstoel. Als u gedurende een langere periode op een bureaustoel zit, is het belangrijk dat de voeten goed op de grond neergezet kunnen worden. 

Stoelenexpert.nl biedt ook andere functionaliteiten die een bedrijfsstoel ergonomisch en comfortabel maakt. Tijdens het kopen van een bureaustoel kan u letten op functionaliteiten, zoals verstelbare zitting, lendensteunvlak, armleggers, kantelmechanisme en meer. Door de juiste bedrijfsstoel te kiezen voor uw lichaam zit u comfortabeler en gezonder.

Wist u dat..?

Bureaustoelen van Stoelenexpert.nl een normering hebben die iest zegt over de instelbaarheid en maatvoering. Omdat er in Europa en ook in Nederland veel lengte verschil zit tussen mensen, is de NEN 1335 normering opgesteld. Als u een bedrijfsstoel koopt die voldoet aan deze normering kan 85% tot 95% van de mensen comfortabel op de werkstoel zitten. Bij het instellen van een stoel met de NEN 1335 normering wordt er gelet op de zitdiepte, zithoogte, verstelbare armleuningen en de verstelbaarheid van de rugleuning.

Omdat de lengtes van Nederlanders nog verder uit elkaar liggen is er ook een NPR 1813 opgesteld. Deze norm lijkt op de NEN 1335 norm, maar op bureaustoelen met deze certificering kan ongeveer 90% van de mensen comfortabel zitten. Volgens deze norm kunnen zowel langere als kortere mensen dezelfde bureaustoel gebruiken.  

Twijfelt u nog over welk type stoel het beste bij u past? Neem dan eens een kijkje bij alle bureaustoelen of werkstoelen. Ook kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen als u vragen heeft.