Vergaderstoelen

Bent u bezig met de inrichting van uw kantoor of zijn uw vergaderstoelen aan vervanging toe? Bij Stoelenexpert.nl heeft u keuze uit diverse modellen en kleuren. Veelal uit voorraad leverbaar, met 5 jaar garantie. Onze scherpgeprijsde vergaderstoelen besteld u gemakkelijk en snel op Stoelenexpert.nl.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vergaderstoelen kopen

Heeft u interesse in het kopen van vergaderstoelen? Het assortiment vergaderstoelen van Stoelenexpert.nl heeft uiteenlopende uitvoeringen. Zo kunt u hier vergaderstoelen kopen met en zonder armleuning of wieltjes. Verder hebben we diverse modellen, zoals moderne vergaderstoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de gebruikelijke zwarte of witte vergaderstoelen, hebben we onder andere ook kleuren als geel, roze, blauw, grijs en meer, voor de mensen die liever kleurrijke vergaderstoelen kopen. Buiten de kleur en het model, bestaat ons assortiment ook uit diverse materialen. U kunt bij ons vergaderstoelen kopen die bekleed zijn met stof, leer of kunststof.

Stapelbare vergaderstoelen

Verschillende stoelen uit ons assortiment zijn ook geschikt om te kunnen stapelen. Zo zijn Vergaderstoel Aztec, Toulouse en Nice stoelen die gemakkelijk opgestapeld kunnen worden. Handig wanneer u de vergaderstoelen wil kunnen opbergen of aan de kant plaatsen. Om de stoelen te beschermen bij het opstapelen wordt er een stapelbeschermer bijgeleverd.