Vergaderstoelen

Bent u bezig met de inrichting van uw kantoor of zijn uw vergaderstoelen aan vervanging toe? Bij Stoelenexpert.nl heeft u keuze uit diverse modellen en kleuren. Veelal uit voorraad leverbaar, met 5 jaar garantie. Onze scherpgeprijsde vergaderstoelen besteld u gemakkelijk en snel op Stoelenexpert.nl.

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. In 35 kleuren leverbaar
 2. In verschillende kleuren
 3. In verschillende kleuren
 4. In verschillende kleuren
 5. Stapelbaar
 6. Ook in wit verkrijgbaar!
 7. Ook in kleur verkrijgbaar!
 8. Ook in kleur verkrijgbaar!
 9. Ook in kleur verkrijgbaar!
 10. 5 jaar garantie
 11. 5 jaar garantie
 12. 5 jaar garantie
 13. 5 jaar garantie
 14. 5 jaar garantie
 15. 5 jaar garantie

Vergaderstoelen kopen

Heeft u interesse in het kopen van vergaderstoelen? Het assortiment vergaderstoelen van Stoelenexpert.nl heeft uiteenlopende uitvoeringen. Zo kunt u hier vergaderstoelen kopen met en zonder armleuning of wieltjes. Verder hebben we diverse modellen, zoals moderne vergaderstoelen verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de gebruikelijke zwarte of witte vergaderstoelen, hebben we onder andere ook kleuren als geel, roze, blauw, grijs en meer, voor de mensen die liever kleurrijke vergaderstoelen kopen. Buiten de kleur en het model, bestaat ons assortiment ook uit diverse materialen. U kunt bij ons vergaderstoelen kopen die bekleed zijn met stof, leer of kunststof.

Stapelbare vergaderstoelen

Verschillende stoelen uit ons assortiment zijn ook geschikt om te kunnen stapelen. Zo zijn Vergaderstoel Aztec, Toulouse en Nice stoelen die gemakkelijk opgestapeld kunnen worden. Handig wanneer u de vergaderstoelen wil kunnen opbergen of aan de kant plaatsen. Om de stoelen te beschermen bij het opstapelen wordt er een stapelbeschermer bijgeleverd.