Stijlvolle, duurzame terrasstoelen

De terrasstoelen in ons assortiment zijn weerbestendig, duurzaam en recyclebaar. Daarnaast zijn de terrasstoelen gemakkelijk schoon te houden en beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Terrasstoelen van Stoelenexpert.nl zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik in bijvoorbeeld de tuin of op een terras, maar staan bijvoorbeeld ook erg leuk aan de rand van een zwembad.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Terrasstoelen kopen

Heeft u interesse in het kopen van terrasstoelen? Om iedere tuin, balkon of terras te kunnen voorzien van een passende en comfortabele stoel hebben wij verschillende typen terrasstoelen in ons assortiment. Van diverse kleuren en duurzaam materiaal, tot lichte maar stevige en moderne terrasstoelen. Bij Stoelenexpert.nl koopt u terrasstoelen die aan al uw wensen voldoen.

De Romolo is een stijlvolle en moderne terrasstoel. De zit-/rugschaal is gemaakt van gerecycled polypropyleen en is weerbestendig, wat deze stoel geschikt maakt voor zowel indoor als outdoor. Wilt u een terrasstoel kopen die tegen alle weersomstandigheden bestand is, dan is de Romolo zeker geschikt. 

De Parri Plus is een stapelbare terrasstoel voorzien van armleggers. De stoel is 100% gemaakt uit polypropyleen en heeft een moderne vormgeving. Deze terrasstoel is gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor zowel indoor als outdoor. Leverbaar in antraciet, groen, oranje, rood en wit. Koopt u liever een terrasstoel zonder armleuningen? Kies dan voor de Parri.

De Coral is een moderne, ergonomische en relatief lichte stoel van nylon met een mooi design. De terrasstoel is versterkt met glasvezel. Deze stoel is geschikt voor langdurig indoor en outdoor gebruik dankzij duurzame nylon dat vlamvertragend en UV-bestendig is. De Coral terrasstoel heeft een ergonomisch gevormde zitting en biedt extra ondersteuning van de onderrug. Daardoor bent u verzekerd van een hoog zitcomfort als u Coral terrasstoelen koopt.