Stijlvolle, duurzame terrasstoelen

De terrasstoelen in ons assortiment zijn weerbestendig, duurzaam en recyclebaar. Daarnaast zijn de terrasstoelen gemakkelijk schoon te houden en beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Terrasstoelen van Stoelenexpert.nl zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik in bijvoorbeeld de tuin of op een terras, maar staan bijvoorbeeld ook erg leuk aan de rand van een zwembad.

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. In verschillende kleuren
  2. In verschillende kleuren
  3. In verschillende kleuren
  4. Verschillende kleuren

Terrasstoelen kopen

Om iedere tuin, balkon of terras te kunnen voorzien van een passende en comfortabele stoel hebben wij verschillende typen terrasstoelen in ons assortiment. Van diverse kleuren en duurzaam materiaal, tot lichte maar stevige en moderne terrasstoelen.

De Romolo is een stijlvolle en moderne terrasstoel. De zit-/rugschaal is gemaakt van gerecycled polypropyleen en is weerbestendig. Daardoor is deze stoel geschikt voor zowel indoor als outdoor.

De Parri Plus is een stapelbare terrasstoel voorzien van armleggers. De stoel is 100% gemaakt uit polypropyleen en heeft een moderne vormgeving. Deze terrasstoel is gemakkelijk schoon te maken en geschikt voor zowel indoor als outdoor. Leverbaar in antraciet, groen, oranje, rood en wit. Heeft u hem liever zonder armleuningen? Kies dan voor de Parri.

De Coral is een moderne, ergonomische en relatief lichte stoel van nylon met een mooi design. De terrasstoel is versterkt met glasvezel. Deze stoel is geschikt voor langdurig indoor en outdoor gebruik dankzij duurzame nylon dat vlamvertragend en UV-bestendig is. Zijn ergonomisch gevormde zitting en extra ondersteuning van de onderrug dragen bij aan een hoog zitcomfort.