Kantinestoelen

Ons assortiment kantinestoelen bestaat uit diverse designs en kleuren. Bij kantinestoelen is niet alleen comfort belangrijk, de stoelen moeten ook gemakkelijk schoongemaakt kunnen worden. De stoelen zijn voorzien van een houten onderstel, organisch gevormde kuip, welke zeer comfortabel zit en is gemaakt van soft-touch propyleen. Bekijk het assortiment hieronder.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. In wit én zwart
  2. Ook met armleuningen verkrijgbaar!
  3. In 35 kleuren leverbaar
  4. In verschillende kleuren!

Kantinestoelen in diverse kleuren

Stoelenexpert.nl heeft kantinestoelen verkrijgbaar in diverse frisse kleuren. De stoelen geven een leuke touch aan de omgeving waarin ze komen te staan. Onze kantinestoelen zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, wit, lila, rood, paars, oranje, blauw, groen, geel, grijs en zwart. Zo koopt u een kantinestoel in een passende kleur die in iedere (school)kantine bij de rest van het interieur past.

 

Kantinestoelen kopen

Heeft u interesse in het kopen van kantinestoelen die makkelijk schoon te maken zijn? Dan bent u bij Stoelenexpert.nl aan het juiste adres. We bieden een breed assortiment kantinestoelen, waarmee we aan verschillende wensen kunnen voldoen. Koopt u bijvoorbeeld kantinestoel Jim chroom? Dan krijgt u een duurzame stoel die breed inzetbaar is. De kantinestoel Fransesca is weer een echte klassieker. Als u de kantinestoel Fransesca koopt, krijgt u een kantinestoel met tijdloos design.