NPR bureaustoelen

Heeft u bureaustoelen nodig voor uw kantoor? Gaat het om een groter aantal en wenst u dat de bureaustoel die u uitkiest eigenlijk voor al uw medewerkers geschikt is? Dan is de NPR bureaustoel een goede oplossing. Deze bureaustoel heeft vele verstelbaarheids opties, waardoor de stoel voor meer dan 90% van de bevolking goed ingesteld kan worden. De hoogte, diepte en armleuningen zijn geheel verstelbaar. Zo zitten al uw medewerkers comfortabel en is uw kantoor een geheel met één soort bureaustoel.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 10 jaar garantie
 2. 10 jaar garantie
 3. 10 jaar garantie
 4. 10 jaar garantie
 5. 10 jaar garantie
 6. 10 jaar garantie
 7. 10 jaar garantie

NPR 1813 bureaustoel

Wanneer een bureaustoel aan de volgende eigenschappen voldoet, dan valt deze binnen de NPR 1813 normering:

 • Zithoogte: De zithoogte moet een verstelbaarheid hebben tussen de 40 cm en 54 cm.
 • Zitdiepte: De NPr normering beschrijft dat de zitdiepte een verstelbaarheid van 38 cm tot 48 cm moet hebben.
 • Zitting: Het zitvlak moet minimaal 40 cm breed zijn en 44 cm diep. Daarnaast heeft de NPR bureaustoel een verstelbare helling met een hoek van – 7 graden tot 3 graden.
 • Armleuningen: De armleuningen van een NPR 1813 stoel zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Verder zijn ze ook nog draaibaar. De afstand tussen de armsteunen ligt tussen de 36 cm en 51 cm.

Waarom een NRP bureaustoel kopen?

Uw lengte heeft onder andere invloed op welke bureaustoel geschikt is in uw situatie. Wanneer we als Nederlanders alleen gebruik zouden maken van de oorspronkelijke Europese normering (NEN), dan zou slechts 60 procent van de bevolking hier goed op kunnen zitten. Met deze reden is de NPR normering in het leven geroepen, waarbij de afstelmogelijkheden ruimer zijn dan die van de NEN 1335 modellen. De NPR bureaustoelen zijn daarom handig wanneer er binnen een organisatie één soort bureaustoel wordt gekozen.