Waarom een NPR bureaustoel kopen?

Als u een NPR bureaustoel koopt, koopt u een goede ergonomische bureaustoel. Uw lengte heeft onder andere invloed op welke bureaustoel geschikt is in uw situatie. Wanneer we als Nederlanders alleen gebruik zouden maken van de oorspronkelijke Europese normering (NEN), dan zou slechts 60 procent van de bevolking hier goed op kunnen zitten. Met deze reden is de NPR normering in het leven geroepen, waarbij de afstelmogelijkheden ruimer zijn dan die van de NEN 1335 modellen. De NPR bureaustoelen zijn daarom een handige koop wanneer er binnen een organisatie één soort bureaustoel wordt gekozen. Ook voor kleine mensen of lange mensen is het kopen van een NPR bureaustoel aan te raden.

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. 10 jaar garantie
 2. 10 jaar garantie
 3. 10 jaar garantie
 4. 10 jaar garantie
 5. 10 jaar garantie
 6. 10 jaar garantie
 7. 10 jaar garantie

NPR 1813 bureaustoel

Wanneer een bureaustoel aan de volgende eigenschappen voldoet, dan valt deze binnen de NPR 1813 normering:

 • Zithoogte: De zithoogte moet een verstelbaarheid hebben tussen de 40 cm en 54 cm.
 • Zitdiepte: De NPr normering beschrijft dat de zitdiepte een verstelbaarheid van 38 cm tot 48 cm moet hebben.
 • Zitting: Het zitvlak moet minimaal 40 cm breed zijn en 44 cm diep. Daarnaast heeft de NPR bureaustoel een verstelbare helling met een hoek van – 7 graden tot 3 graden.
 • Armleuningen: De armleuningen van een NPR 1813 stoel zijn in hoogte, breedte en diepte verstelbaar. Verder zijn ze ook nog draaibaar. De afstand tussen de armsteunen ligt tussen de 36 cm en 51 cm.

Waarom een NRP bureaustoel kopen?

Uw lengte heeft onder andere invloed op welke bureaustoel geschikt is in uw situatie. Wanneer we als Nederlanders alleen gebruik zouden maken van de oorspronkelijke Europese normering (NEN), dan zou slechts 60 procent van de bevolking hier goed op kunnen zitten. Met deze reden is de NPR normering in het leven geroepen, waarbij de afstelmogelijkheden ruimer zijn dan die van de NEN 1335 modellen. De NPR bureaustoelen zijn daarom handig wanneer er binnen een organisatie één soort bureaustoel wordt gekozen.