Bewegend zitten met Spindl stoelen, de gezonde oplossing

Wij begrijpen dat het niet altijd leuk is om dagelijks zo veel te zitten, maar met een stoel van Spindl is dit geen probleem. Spindl is een ‘office lifestyle’ die u bewegend laat zitten. Of u nu de hele dag achter uw bureau zit, les geeft (of misschien wel les krijgt) of ieder ander zittend beroep heeft, Spindl weerhoudt u niet van een gezonde lifestyle!

3 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 5 jaar garantie
  2. 5 jaar garantie

Spindl stoelen

Alle Spindl stoelen zijn voorzien van een Mybteck 360 mechaniek. Bij werkstoelen met deze mechaniek is het de bedoeling dat u uw balans zoekt en blijft zoeken, nadat u goed bent gaan zitten. Een Spindl bureaustoel is gemakkelijk in gebruik en snel in te stellen. U stelt de juiste hellingshoek in en de stoel is in te stellen op gewicht. Wilt u even op de stoel zitten zonder dat u constant uw balans moet bewaren? Alle Spindl werkstoelen hebben een vergrendeling waardoor de stoel vast blijft staan in een stand. U heeft met deze bureaustoel dus meerdere zitposities.

Spindl bureaustoelen op flexplekken

Naast dat de Spindl zelf een flexibele bureaustoel is, past deze ook goed op flexplekken. Doordat u de bureaustoel gemakkelijk en snel zelf in kan stellen is het geen probleem als meerdere mensen gebruikmaken van dezelfde stoel.

Actief zitten met een Spindl stoel

Een gewone bureaustoel heeft u vaak weinig steun in de bekken en geven uw romp en hoofd weinig steun. Waardoor u eventueel een onjuiste zithouding aan kan nemen. Door te kiezen voor een actieve bureaustoel als Spindl wordt u gestimuleerd om de juiste houding aan te nemen. Uw eigen lichaam vult door een actieve zithouding zelf de juiste ondersteuning aan.

Heeft u liever een andere werkstoel dan een Spindl? Bekijk dan ons gehele assortiment met bureaustoelen.