24 uurs bureaustoelen

De naam geeft het eigenlijk al weg. De 24-uurs bureaustoelen zijn zo comfortabel en kwalitatief dat deze zelfs na 24 uur nog steeds goed zitten en steun kunnen bieden. Waar de meeste bureaustoelen zijn ontwikkeld op een 8 uur durende werkdag, zijn 24/7 bureaustoelen zo ontwikkeld dat ze een hele dag gebruikt kunnen worden en de slijtage lang niet zo snel zal optreden, dan wanneer u een traditionele bureaustoel zou gebruiken voor 24 uur op een dag.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een 24 uurs bureaustoel?

Heeft u een beroep waarbij het werk 24 uur door gaat, zoals in de beveiliging, als verkeerscontroleur of zit u bij een observatieteam, dan is het belangrijk dat de zitplek voorzien is van een geschikte stoel. Dat u niet een dienst overneemt en de bureaustoel ingezakt blijft, doordat uw voorganger er al uren op heeft gezeten. 24 uurs stoelen zijn zo ontwikkeld dat ze gedurende heel de dag comfortabel blijven. Het is goed om te investeren in een comfortabele zithouding die uw rug en nek heel de dag steun bieden.

24 uurs bureaustoel kopen

Wilt u 24 uurs bureaustoelen kopen? Dan bent u bij Stoelenexpert.nl aan het juiste adres. De 24 uurs stoelen zijn in tegenstelling tot de traditionele bureaustoelen, zeer goed van kwaliteit waardoor ze, door beroepen die 24/7 door gaan, goed ingezet kunnen worden. De kosten zullen niet uit de pan rijzen, doordat u telkens nieuwe bureaustoelen moet aanschaffen. De 24 uurs stoelen zijn erop gemaakt dat ze continu gebruikt kunnen worden. Zo bevat een 24 uurs bureaustoel extra goede mechaniek, een groter onderframe waardoor hij stabieler staat en is de vormgeving van de bureaustoel zo ontwikkeld dat de stoel continu comfort kan bieden. Met een ergonomisch gevormde rugleuning diverse verstelbare elementen en een verstelbare hoofdsteun, koopt u hier de beste 24 uurs bureaustoelen.