Bureaustoelen 

Heeft u een zittend beroep of zit u veel aan een bureau? Dan is een goede bureaustoel zeer belangrijk! Maar welke bureaustoel past het beste bij uw wensen en werkzaamheden? Er zijn bureaustoelen waarbij de rugleuning, armleuning en zitting versteld kunnen worden. Zit u lang achter elkaar? Ergonomische bureaustoelen of 24 uurs bureaustoelen zorgen voor een optimaal zitcomfort. Bent u op zoek naar een stoel voor een active zithouding? Dan is een stoel van Spindl wellicht iets voor u. Of kies voor een NPR bureaustoel of NEN bureaustoel.

Producten 1-21 van 30

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. In verschillende stofkleuren
 2. Volledig vergoed!
 3. 5 jaar garantie
 4. 5 jaar garantie
 5. 10 jaar garantie
 6. 5 jaar garantie
 7. 5 jaar garantie
 8. 5 jaar garantie
 9. PRIJSPAKKER!!
 10. 5 jaar garantie
 11. 5 jaar garantie
 12. 10 jaar garantie
 13. 10 jaar garantie
 14. 5 jaar garantie
Pagina

Comfortabele bureaustoel kopen

Een goede bureaustoel geeft ondersteuning aan het lichaam en ontlast de rugspieren. Waardoor u comfortabel kunt zitten en werken. Bij Stoelenexpert.nl kunt u bureaustoelen kopen in verschillende modellen, geschikt voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan ergonomische bureaustoelen voor op kantoor en krukken van Spindl die bewegend zitten stimuleren. Ontdek het aanbod aan bureaustoelen op Stoelenexpert.nl en bestel de bureaustoel die bij u past. Heeft u interesse in het kopen van een goede bureaustoel, maar wenst u graag wat extra begeleiding bij uw keuze? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan helpen wij u met het bestellen van de juiste bureaustoel.

Tips voor het kiezen en bestellen van een bureaustoel

Weet u niet goed waar u op moet letten bij het kopen van een goede bureaustoel? Dan helpen wij u graag verder. Houd bij het kiezen van een bureaustoel goed in de gaten waarvoor u de bureaustoel gaat gebruiken. Zit u veel achter een bureau. Dan is het aan te raden een bureaustoel met armleuningen te bestellen. Ook kan uw lengte invloed hebben op welke bureaustoel geschikt is voor u. Een bureaustoel met NEN 1335 normering is bijvoorbeeld geschikt voor mensen met een lengte tussen de 151 en 192 cm. De afstelmogelijkheden zijn minder ruim dan die van de NPR 1813 modellen.

Gasveer bureaustoel kopen

Heeft u interesse in het kopen van een gasveer bureaustoel? We zullen u er eerst wat meer over vertellen. De gasveer van een bureaustoel zit tussen de zitting en het onderstel en kan gebruikt worden om de bureaustoel omhoog en omlaag te verstellen. Als u een gasveer bureaustoel koopt bent u verzekerd van een ergonomische zithouding, naar uw persoonlijke voorkeur. Koopt u liever een andere bureaustoel? Neem eens een kijkje naar het uitgebreide aanbod op onze website.

Goede bureaustoelen