Barkrukken

Bent u op zoek naar barkrukken? Bij Stoelenexpert.nl heeft u keuze uit diverse modellen en kleuren. Denk aan barkrukken met rugleuning of barkrukken die in hoogte verstelbaar zijn. Veelal uit voorraad leverbaar. Onze scherpgeprijsde barkrukken besteld u gemakkelijk en snel op Stoelenexpert.nl.

Producten 1-21 van 22

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. In verschillende kleuren!
  2. In verschillende kleuren!
  3. In verschillende kleuren!
  4. In verschillende kleuren!
  5. In verschillende kleuren!
  6. In verschillende kleuren!
  7. In verschillende kleuren!
  8. In verschillende kleuren!
  9. In verschillende kleuren!
Pagina

Barkrukken kopen

Bij Stoelenexpert.nl kunt u barkrukken van diverse uitvoeringen kopen. Zo vindt u hier barkrukken met en zonder leuning. Verder kunt u ervoor kiezen om een design barkrukken met mat zwarte stalen poten of een kleurrijke barkruk met een verchroomd stalen frame te kopen. Naast de verschillende vormen en kleuren, heeft u ook keuze uit diverse materialen, zoals barkrukken bekleed met stof, van hout of kunststof. De barkrukken staan mooi in verschillende ruimtes, zo zijn ze leuk voor aan een kookeiland in uw keuken, aan een hoge tafel in uw tuin of in een bar/restaurant. Wilt u barkrukken kopen die gemakkelijk opgeruimd kunnen worden? We hebben ook barkrukken in ons assortiment die stapelbaar zijn.

In hoogte verstelbare barkrukken

Verschillende krukken uit ons assortiment zijn in hoogte verstelbaar. Met het draaimechanisme kan de hoogte van het zitvlak bepaald worden. U kunt bij de verstelbare barkrukken een blokkeerhendel bestellen om de hoogte vast te zetten. Onze robuuste verstelbare barkrukken zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen; diverse hoogtes, kleuren en materialen voor de zitting. Wenst u hulp bij het kopen van een barkruk? Dan kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.